Час приготування: 3 годині 45 хв. Продукти: |
Дріжджове тісто дуже універсально. З нього можна приготувати, все, що душі завгодно: розтягаї і кулеб'яки, пироги та пиріжки, ватрушки і кренделі. І це далеко не весь список. Дріжджове тісто ще відомо як кисле. У процесі бродіння дріжджів що містяться в борошні цукристі речовини розкладаються на спирт і вуглекислий газ. Завдяки вуглекислого газу, помітного в тесті у вигляді бульбашок, тісто стає пухким. Дріжджі необхідно брати тільки свіжі. Але якщо ваші дріжджі не дуже свіжості, то дуже легко вдихнути в них друге життя. Для цього їх необхідно дрібно розкришити і, розклавши теплим молоком, додати цукор. Потрібно наполягати дріжджі хвилин 10-15, поки не з'являться пухирці. Способів того, як швидко зробити дріжджове тісто, існує кілька. Розглянемо варіанти детальніше. Класичним рецептом дріжджового тіста є наступний. Необхідно взяти від 30 до50 грам дріжджів, 250 г маргарину, півлітра молока, 2 або 3 столові ложки цукру, 700-800 г борошна, 1 столова ложка ро ... Читати далі » |
Що потрібно: Що робити: |
Як тільки мова заходить про шкідливі звички, на розум приходять тільки алкоголізм, куріння і наркоманія. Проте на наше здоров'я негативно впливають не тільки ці глобальні і трудноіскоренімие звички: кожен день ми робимо невеликі вчинки і дії, які ніяк не узгоджуються з поняттям здоровий спосіб життя. А з таких дрібниць і складається один великий мінус нашому здоров'ю. |
Спостерігали ви таку картину: одна людина сутра бадьорий і веселий, його очі блищать, він повний енергії і працює весь день як заведений. Іншому ж що воля, що неволя Весна на дворі або осінь, зима чи літо немає різниці. Як ніби смак до життя втратив. Він блідий, сонний і дратівливий. Чому? |
Як приготувати швидкий і смачний сніданок для всієї родини, коли ви обмежені в часі і поспішайте на роботу або у вас є більш важливі справи? У вирішенні цієї проблеми ми з вами зараз спробуємо розібратися. У цій статті я спробувала зібрати найбільш цінні поради про те, як приготувати сніданок зі смачних страв, простих за рецептурою приготування. Якщо ви зовсім не вмієте готувати, то краще зробіть невеликий запас з напівфабрикатів, які ви зможете швидко приготувати на сніданок. Зараз вам вже особливо не треба ламати голову над тим, як приготувати швидкий і смачний сніданок, у порівнянні з тими домогосподарками, які жили в середині минулого століття. Всього 10-15 хвилин у мікрохвильовці і ваш сніданок готовий до столу. Правда у такого раціону є один недолік. Задоволення з готування сніданку може вилитися у велику копієчку. Якщо ви хочете заощад ... Читати далі » |
Наближається Католицьке Різдво і в цей день хочеться порадувати своїх рідних і близьких. Ми пропонуємо рецепт тесту на пироги. Сподіваємося, вам сподобаються, наші рецепти пирогів і пиріжків, і ви зможете, доклавши певних зусиль приготувати їх. Рибний пиріг. Нарізати рибу тонкими смужками і замаринувати. Потім злегка обсмажити рибу. Відварити рис, нарізати ріпчасту цибулю і обсмажити до золотистого кольору. З інгредієнтів зазначених вище приготувати тісто м'яке. На дві частини його розділити і розкачати. Пласт тіста покласти на деко або форму, змащений маслом. Потім шарами покласти начинку, спочатку рис, потім смажену цибулю і зверху рибу, і закрити другим шаром, краї защипати і змастити яйцем. Випікати пиріг до золотистої скоринки в духовці ... Читати далі » |
Лагман - це специфічне азіатське блюдо. По суті це локшина, приготовлена з тягнути тесту. Одні вважають лагман супом, а інші - гарніром, тому що (залежно від рецепту) іноді він має досить густу консистенцію. Ви коли-небудь задавали собі питання-як правильно приготувати лагман? У цій статті ви знайдете відповідь на це питання, а також дізнаєтеся декілька різних рецептів приготування лагмана. Чузма-лагман Склад: Тісто: 1. Борошно-1 кг 2. Яйце-2 шт. Соус: 1. Баранина-500г 2. Масло-200г 3. Ріпчаста цибуля-2 цибулини 4. Помідори-2 шт. 5. Картопля-4 шт. 6. Капуста-200г 7. Морква-3 шт. 8. Редька-100г 9. Часник-2 шт 10. А також 1 солодкий перець, 1 лавровий лист, чайна ложка меленого червоного перцю, щіпка солі і трохи зелені. Для початку потрібно замісити тісто (для цього знадобляться борошно і яйця) покласти його в миску і прикрити. Далі ... Читати далі » |
Сир це легко перетравлюваних продукт, майже повна засвоюваність. Це робить сир цінним продуктом харчування. Кілька сотень видів сиру відомо, які відрізняються смаковими особливостями один від одного і хімічним складом. Ми пропонуємо вам рецепти приготування страв з сиру, спробуйте їх приготувати, і сподіваємося, що вони вам сподобаються. Рецепт приготування страви Сирний рулет. Сирна закуска. |
Салат з томатів у виконанні італійців. Батьківщина помідорного салату сонячна Італія. Представлення італійців про салаті з томатів дещо відрізняється від нашого. Вони додають до салату білий хліб. Тому для правильного рецепту нам знадобиться неодмінно прісний білий хліб. Також нам не обійтися без стиглих помідорів, великої солодкої цибулини і пряної свіжої зелені. Найкраще підходить базилік і орегано. Хліб нарезаєтся тонкими скибочками і заливається холодною водою. Хліб повинен набухати протягом півгодини. За цей час нам треба встигнути нарізати часточками чотири томата і викласти в глибокий посуд. Потім додаємо нарізаний півкільцями солодка цибуля і ретельно віджатий хліб. Все це заливається соусом, приготованим так ... Читати далі » |