23:34 Рецепти приготування страв з сиру | |
Сир це легко перетравлюваних продукт, майже повна засвоюваність. Це робить сир цінним продуктом харчування. Кілька сотень видів сиру відомо, які відрізняються смаковими особливостями один від одного і хімічним складом. Ми пропонуємо вам рецепти приготування страв з сиру, спробуйте їх приготувати, і сподіваємося, що вони вам сподобаються. Рецепт приготування страви Сирний рулет. Сирна закуска. Салат з ананасами і з сиром. Рулет м'ясний з сиром, запечений у фользі. Взяти лист фольги і на середину покласти фарш, розрівняти пласт фаршу товщиною 1.5 сантиметри, зверху посипати нашаткованим луком і крутим яйцем. Краї фольги з'єднати і фаршу надати форму рулету. Рулет перекласти в сковороду і поставити в духовку, попередньо розігріту на 30 хвилин. Викласти рулет, розкрити фольгу, змастити сметаною, закрити фольгою і дати можливість просочитися рулету сметаною, хвилин 45. Посипати сиром рулет і запікати ще хвилин 20. Паштет з сиром і курячою печінкою. Натерти сир на дрібній тертці, помідори нарізати кубиками, подрібнити зелень, все добре розмішати, можна роздавити для аромату часнику. Желатин до повного розчинення зігріти, влити в сирну начинку половину желатину і ретельно перемішати. Далі беремо прямокутну форму, викладаємо половину печінки, розрівнюємо, Рулети з сиром. лазанью відварити в підсоленій воді 7 хвилин, з додаванням 2 столових ложок рослинної олії. Вийняти обережно, облити холодною водою і покласти на змащений олією лист. Шпинат порубати, нарізати кубиками цибулю, згасити окремо 1 хвилину, з додаванням 1 столової ложки масла вершкового, дати охолонути. Нарізати дрібними кубиками сир і перемішати з яйцем, шпинатом і зі сметаною. На лазанью намазати сирно-шпинатовий масу, скачати пластіти і навпіл розрізати їх. Форму змастити жиром і туди покласти рулет. На що залишився вершковому маслі підсмажити сухарні крихти та рулети ними посипати. Подавати до столу, посипати лимонною цедрою. | |
|
Всього коментарів: 0 | |