Продукти: |
Час приготування: 40 хв. ЩО РОБИТИ: |
У передноворічні будні дуже важливо ретельно продумати святкове меню. особливо важливо подати тематичний десерт, який не лише був би смачним, але й красиво виглядав. Пряниковий фінський будиночок - кращий варіант для Нового Року та Різдва. |
На перший погляд, здається, що приготувати в домашніх умовах піцу може кожен. Замішана тісто, накришив начинки, обсипав сиром і - вуаля - піца готова! Насправді в приготуванні піци є свої маленькі секрети. Піца складається з кількох частин. А саме, запеченого тесту з рум'яною скоринкою, різноманітної начинки, соусу і сиру. Щоб піца вийшла смачною, потрібно приділити пильну увагу кожному компоненту. Секрет хрусткою корочки: Головний секрет тісто слід випікати окремо. Є одна хороша причина для цього. Якщо ви будете випікати всі разом, то піца може вийти з перевареної начинкою, пригоріла сиром і недопечений скоринкою. Звичайно, не можна в перший раз випікати тісто повністю. Інакше піца пригорить, адже нам ще належить покласти начинку і запікати повторно. Приготування тіста: Спочатку потрібно покласти в миску одну десяту частину теплої води, зазначеної у вашому домашньому рецепті піци. Додавши дріжджі поступово у воду, перемішати і дати постояти протягом декількох хвил ... Читати далі » |
чебуреком називається випічка з начинкою з м'яса, картоплі, сиру чи грибів у формі півмісяця. Обсмажуються чебуреки в киплячому рослинній олії до тих пір, поки не утвориться золотава корочка. Справжніми чебуреками можна поласувати в чебуречних. Особливою популярністю користувалися чебуречна в системі радянського громадського харчування. Чебуреками вдалося пройти через всі історичні колотнечі і дійти до наших днів. Усі ми любимо чебуреки, і звичайно ж знаємо, що їдять їх руками, а є краще починати з верхнього кінця. Недоцільно надкушує чебурек посередині. Цього не можна робити тому, що в чебуреки багато масла, і навряд чи комусь захочеться забруднитися. Чебуреки можна приготувати і вдома. Для того, щоб приготувати тісто необхідно 4 склянки борошна, 8 ст. ложок рослинної олії, півтори склянки води, 1 чайна ложка цукру, 2 дрібка солі. Секретним інгредієнтом є 1 чайна ложка горілки. На виготовлення начинки піде 300 г яловичини, 300 г свинини, 1 склянку м'ясног ... Читати далі » |
Давайте спробуємо і навчимося готувати смачні і не складні торти. Всім нам в дитинстві дуже подобалося солодке, але ми вживали лише те, що дадуть, тому що самі готувати ми ще не вміли. А от зараз ми маємо благо і можемо самі приготувати собі таку ласощі, яку захочемо. Спеціально підібрані інгредієнти допоможуть приготувати все смачно і дуже швидко. Для кондитерських виробів бажано використовувати натуральні харчові барвники. Ось кілька рецептів. Торт медовий Карракум. |
Час приготування: 25 хв. ЩО РОБИТИ: |
Кількість порцій: 10 Для фаршу яловичину і свинину наріжте на шматки і пропустіть через м'ясорубку. Додайте сіль, перець, воду, пропущений через м'ясорубку цибулю і все перемішайте. |
Усі люблять млинці, адже вони такі смачні, і їх зовсім нескладно приготувати. Існує кілька різновидів російських млинців: з пшеничного борошна, з гречаного борошна, а також із суміші гречаного і пшеничного борошна і дріжджів, або заміняє їх харчової соди. Розглянемо кілька кулінарних рецептів млинців. Млинці-скородумкі. Для початку потрібно приготувати тісто. Нам потрібна пара яєць, триста грам пшеничного борошна, літр молока, столова ложка цукру, третина чайної ложки солі, столова ложка рослинної олії. За допомогою віночка або міксера збиваємо сіль, цукор і яйця. Після збивання додаємо в суміш заздалегідь підігріте молоко. Потім додамо борошно, як слід перемішати і додати ще рослинного масла. Але не забудьте, що масло потрібно додавати тільки після того, як Ви перемішали тісто з мукою, інакше млинці можуть вийти пухкими. Просіваємо борошно через сито, це наситить їй киснем, і лише потім додаємо в тісто. Як випливає перемішуємо його, щоб не залишилося грудочок. Але якщо повністю ... Читати далі » |
* 500 г знежиреного сиру Приготування: |