23:36 Пельмені сибірські | |
Кількість порцій: 10 Для фаршу яловичину і свинину наріжте на шматки і пропустіть через м'ясорубку. Додайте сіль, перець, воду, пропущений через м'ясорубку цибулю і все перемішайте. | |
|
Всього коментарів: 0 | |
Субота, 30.11.2024, 07:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Краса і догляд [49] |
Мода і стиль [42] |
Здоров'я [30] |
Затишний будинок [44] |
Сім'я і відносини [48] |
Любов і секс [46] |
« Березень 2010 » | ||||||
Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
23:36 Пельмені сибірські | |
Кількість порцій: 10 Для фаршу яловичину і свинину наріжте на шматки і пропустіть через м'ясорубку. Додайте сіль, перець, воду, пропущений через м'ясорубку цибулю і все перемішайте. | |
|
Всього коментарів: 0 | |