Давайте спробуємо і навчимося готувати смачні і не складні торти. Всім нам в дитинстві дуже подобалося солодке, але ми вживали лише те, що дадуть, тому що самі готувати ми ще не вміли. А от зараз ми маємо благо і можемо самі приготувати собі таку ласощі, яку захочемо. Спеціально підібрані інгредієнти допоможуть приготувати все смачно і дуже швидко.
Для кондитерських виробів бажано використовувати натуральні харчові барвники. Ось кілька рецептів.
Торт медовий Карракум.
Борошно, 3 яйця, 3 столові ложки меду, 1.5 чайної ложки соди, 3 столові ложки вершкового масла.
Ставимо каструлю на повільний вогонь, розтоплюємо в ній масло і мед, висипаємо соду і кип'ятимо до жовтого кольору, вся ця маса збільшиться в об'ємі. Знімемо каструлю з вогню, даємо охолонути, вбиваємо туди 3 яйця і додаємо борошно до консистенції тесту пельменного. Потім розливають на 8 частин, розкочують обов'язково тонкі коржі і випікати до золотистого кольору, переймаються вони дуже швидко. Гарячу корж по краях обрізаємо і багато разів, наколоти, виделкою. Кожен шар просочуємо кремом, сметанним або вершковим, посипаємо крихтою від обрізків або горішками меленими і даємо просочитися. Приємного апетиту.
Торт, з кремом з йогурту.
Для коржа нам знадобиться: 0.5 склянки цукру, 100 г вершкового масла, 0,5 склянки борошна, 1 яйце, розпушувач тіста 0.5 чайної ложки, 100 грам роздрібнений горішків.
Для крему нам знадобиться: 0.5 літра вершків, 600 г йогурту, 5 0-90 грам цукру, 1 пачка желатину, 0.5 чайної ложки лимонної кислоти. Ягоди для змащення верхнього коржа.
Корж: масло розтираємо з цукром, збиваємо яйця до збільшення в об'ємі, додаємо борошно, соду і горіхи. І випікаємо в розігрітій до 200-220 духовці.
Крем: спочатку желатин розтопити у воді (але не до кипіння), змішуємо інгредієнти.
Викласти торт у форму і промазати, а верх прикрасити ягодами.
Торт Натхнення
Для тесту нам знадобиться: пачка маргарину (250 грам), 2 яйця, одна склянка цукру, три склянки борошна, 0,5 чайної ложки соди, глазур, сметанний крем.
замішуємо пісочне тісто: збиваємо з цукром розм'якшений маргарин, додаємо яйця по одному, поступово додаємо борошно і соду (гасити). Готове тісто поділяємо на три частини, з однієї частини випікаємо корж, а з двох інших катаємо кульки діаметром 3см. Всі Остуджуємо. На корж викладаємо шарами кульки, просочуючи кремом. І покриваємо його глазур'ю. Торт готовий.
Торт Медовий
Для тесту нам знадобитися: 0 / 5 склянки цукру, одне яйце, 30 г вершкового масла, одна столова ложка меду, і одна чайна ложка соди. Сметанний крем або вершково-масляний крем.
Змішати всі складові, поставити на водяну баню для збільшення обсягу в два рази, всипати склянку борошна відразу. З вогню зняти додати ще одна склянка борошна, замісити тісто і розділити його на 6-7 частин. Постійно посипаючи борошном розкачати тонкі коржі. Обрізати по краю, наколоти виделкою і піч. Потім змаститься коржі кремами, чергуючи їх. І ваш торт готовий.
Бабушкін тортик.
Для коржа: чотири штуки яєць, одна склянка цукру, чотири склянки борошна.
Крем: 250 г сметани, 2 / 3 склянки цукру.
Крім того: два білки, шість столових ложок цукру.
Корж: Збиваємо білки окремо, додаємо 2 / 3 склянки цукру, продовжуємо збивати на піну дуже густий. Збити жовтки окремо з рештою цукром і змішати акуратно віночком з білками. Додаємо борошно і добре перемішуємо. Заважаємо повільно, щоб не осіла маса. Виливаємо тісто у форму, змащену маслом. Випікаємо при 190-200 градусах. Чи готове перевіряємо сірником. Готово!
Крем: Змішуємо сметану та цукор і чекаємо, поки цукор розчиниться. Готовий корж виймаємо з форми, і розрізаємо вздовж на дві рівні частини. Кожну Промазуємо кремом. , Що залишилися, білки збиваємо з цукром в дуже круту піну і цією масою обмащуємо торт.
|