23:35 Як правильно приготувати страву лагман | |
Лагман - це специфічне азіатське блюдо. По суті це локшина, приготовлена з тягнути тесту. Одні вважають лагман супом, а інші - гарніром, тому що (залежно від рецепту) іноді він має досить густу консистенцію. Ви коли-небудь задавали собі питання-як правильно приготувати лагман? У цій статті ви знайдете відповідь на це питання, а також дізнаєтеся декілька різних рецептів приготування лагмана. Чузма-лагман Склад: Тісто: 1. Борошно-1 кг 2. Яйце-2 шт. Соус: 1. Баранина-500г 2. Масло-200г 3. Ріпчаста цибуля-2 цибулини 4. Помідори-2 шт. 5. Картопля-4 шт. 6. Капуста-200г 7. Морква-3 шт. 8. Редька-100г 9. Часник-2 шт 10. А також 1 солодкий перець, 1 лавровий лист, чайна ложка меленого червоного перцю, щіпка солі і трохи зелені. Для початку потрібно замісити тісто (для цього знадобляться борошно і яйця) покласти його в миску і прикрити. Далі робимо розчин з? ложки солі, розмішати в 100 г води. Потім виливаємо цей розчин в заздалегідь приготоване тісто і замішуємо до кінця. Після цього з готового тіста потрібно скачати невеликі кульки, потім розкачати кожен кульку долонею до 10 см в дину і 0,5 см завширшки. Потім змащуємо олією отримані джгутики. І розтягуємо їх до отримання своєрідною вермішелі довжиною близько метра. Після зваріть цю вермішель в підсоленій воді. Тепер можна приступити до приготування соусу. Наріжте і цибулю обсмажити на сковороді до появи темно-золотистого кольору. Далі поперчіть і засипте в сковороду часник, попередньо дрібно подрібнивши його. Тоді треба нарізати невеликими часточками помідори, і додати їх до часниково-цибулевої піджарка і смажити ще 3-4 хвилини. Тим часом РПТХВЙФЕ м'ясо дрібними кубиками, киньте в сковороду до загальної маси, і смажте до тих пір, поки не з'явиться золотиста корочка. Картопля, редьку і моркву також РПТХВЙФЕ кубиками, перець наріжте тоненькими смужками, капусту нашаткуйте, змішайте всі овочі в сковороді і смажте до напівготовності. Після, необхідно поперчити, посолити і додати лаврового листа, потім налити води і тушкувати ще 15 хвилин. Соус готовий! Залишилось тільки викласти локшину в спеціальні миски і заправити її м'ясним соусом, також можна посипати зеленню. Лагман по-узбецьки Склад: Тісто: 1. Борошно-3 ст. 2. Вода-1 ст. 3. Сіль-1 ч / л Соус: 1.Говядіна-350г 2.Слівочное масло-3 ст / л 3.Репчатий цибуля-2 цибулини 4.Морковь-4 шт. 5.Редька-? шт. 6.Помідори-4 шт. 7.Картофель-4 шт. 8.Чеснок-8 часточок. 9.Мясной бульйон-5 склянок 10.А також - сіль мелений чорний перець і зелень на смак. Одним з головних компонентів лагмана по-узбецьки є соус. Для його приготування потрібно - замісити тісто і згорнути його у формі ковбаски. Укласти в миску і дати настоятися 20 хвилин, попередньо змазавши маслом. Після - сильно розкачати, скласти в 16-32 рази і нарізати. Потім зварити отриману локшину в підсоленій воді. Далі робимо соус-морква лук і редьку дрібно порізати і обсмажити в олії. М'ясо РПТХВЙФЕ дрібними кубиками і додайте до овочів і знову обсмажте. Часник-дрібно придушити, помідори-наріжте невеликими скибочками, усе це змішайте з м'ясним бульйоном й виллється в сковороду. Після того як соус закипів - опустіть в нього картоплю, попередньо відчистив та нарізавши кубиками. Гасити соус потрібно 20-30 хвилин до готовності картоплі. Тепер залишилося тільки викласти локшину в спец. миски, залити соусом і посипати зеленню. Вегетаріанський лагман Склад: 1.Длінная вермішель-50 г 2.Картофель-400 г 3.Репчатий цибуля-1 шт. 4.Помідори-3 шт. 5.Подсолнечное масло-3ст / л 6.Соевое м'ясо-100 г 7.Соль, мелений чорний перець і зелень на смак Щоб приготувати вегетаріанський лагман, потрібно замочити на 10 хв соєве м'ясо в овочевому бульйоні або у воді. Далі моркву нарізаємо цибулю і помідори дрібними шматочками. Складаємо в неглибоку каструлю, заливаємо маслом і тушкуємо на повільному вогні 10 - 15 хв. Після, додаємо соєве м'ясо з невеликим кол-вом рідини. І тушкуємо Суміш, що вийшла 5 хвилин після закипання. Потім нарізаємо картоплю і кладемо його в овочеву суміш, не забуваючи посолити і поперчити її. Поки суміш гаситься відварюємо вермішель. Коли картопля буде готовий-розкладаємо вермішель по спеціальних тарілках, заливаємо соусом і посипаємо зеленню. | |
|
Всього коментарів: 0 | |