СМАЧНО, соковитий, ситно і КРАСИВО
Приготування: 50 хв
Складність приготування: для початківців
Для вегетаріанців
Для готей
В 1 порції: 590 ккал, 21 г білків, 32 г жирів, 48 г вуглеводів
На 4 порції:
800 г помідорів
1 цибулина
50г сушених томатів в олії
60 г вершкового масла
200 г рису
125 мл білого вина
1 л овочевого бульйону
100 г тертого сиру
сіль, мелений чорний перець за смаком
цукровий пісок
125 г сиру моцарелла
1 пучок базиліка
p >
1. Помідори надрізати навхрест, опустити на 3-5 с в киплячу воду, відкинути на друшляк або дістати шумівкою, облити холодною водою і зняти шкірку. М'якоть дрібно нарізати.
2. Лук очистити. Сушені томати і цибулю дрібно нарізати, обсмажити в 20 г вершкового масла. Додати рис і злегка підрум'янити. Влити вино і трохи поварити при помішуванні.
3. Поступово влити бульйон. Помішуючи, дати рису набрякнути протягом 25 хв. Разом з 40 г вершкового масла додати в рис тертий сир. Приправити сіллю, перцем і цукром.
4. Моцареллу нарізати невеликими кубиками. Помідори, базилік і моцарелу перемішати з рисом. За бажанням прикрасити базиліком.
|