Продукти: 800 г м'якоті яловичини, 200 г ниркового сала, 3 скибочки білого хліба, 1 / 3 склянки молока, 100 г вершкового масла, 2 яйця, 1 склянка панірувальних сухарів, сіль, чорний перець за смаком.
Приготування: Підготовлені м'ясо і сало пропустити через м'ясорубку. На вершковому маслі підсмажити нашатковану цибулю, додати його у фарш, посолити, поперчити і ще раз пропустити через м'ясорубку. Додати у фарш розмочений в молоці хліб і, підливаючи молоко, збити фарш до пишної консистенції.
Викласти фарш на змочену водою дошку і, розділивши його на невеликі порції, за допомогою ножа сформувати з них коржики з невеликими поглибленнями посередині. У кожне поглиблення налити по чайній ложці бульйону (води) або розтопленого вершкового масла. Краю коржа загорнути конвертиків і надати виробу форму котлети. Обваляти котлети в яйці і сухарях, а потім обсмажити в олії. При цьому спочатку смажити загорнутої стороною вниз. Готовність визначати, натиснувши на неї ножем. Якщо виділився
...
Читати далі »
|
Інгредієнти:
2 чашки борошна (237 грам)
1 / 2 чашки какао-порошку
1 ч. л. соди
1 / 2 ч. л. розпушувача
1 / 4 ч. л. солі
6 ст. л. вершкового масла кімнатної температури
1 чашка цукру
2 яйця
1 яєчний білок
1 чашка подрібнених лісових горіхів
170 г подрібненого гірко-солодкого шоколаду
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 190С. Приготуйте деко, застеліть його пергаментним папером.
Змішайте борошно, какао-порошок, розпушувач, сіль і соду. Міксером збийте масло протягом 2 хвилин. Додайте цукор і збивайте на середній швидкості до одержання пишної, легкої маси. Ретельно збиваючи, по одному додайте два яйця. Поступово всипте борошно, змішуючи до отримання однорідної маси.
Додайте шоколад, горіхи і перемішайте дерев'яною ложкою. Умочіть руки в борошно (тісто виходить досить липким) і викладіть тісто на посипану борошном поверхню. Розділіть його навпіл і сформуйте два батони довжиною 30 см
...
Читати далі »
|
У нашій статті Хрусткі вафлі рецепти вафельниці ви дізнаєтеся рецепти приготування смачних хрустких вафель в вафельниці. Рецепти прості у виготовлення і дуже смачні.
корична вафлі.
На 4 порції:
100 г маргарину, 50 г цукру, 2 яйця, 175 г борошна, щіпка солі, 1 чайна ложка розпушувача, 1 чайна ложка меленої кориці, 400 мл молочної сироватки, 1 лимон, 200 мл вершків, 1 пакетик ванільного цукру, 3 столові ложки цукрової пудри.
Приготування:
1. Маргарин і цукор покласти в миску, збити міксером. Жовтки відокремити від білків і по одному підмішати до цукрово-масляною масі. Змішати сіль, борошно, корицю, розпушувач. Отриману суху суміш поперемінно з сироваткою підмішати до жовткова-масляною масі. Білки збити в круту піну і обережно ввести в тісто.
2. Одну половину вафельниці змастити жиром і спекти вафлі. Вафлі скласти стопкою і поставити в теплу духовку.
3. Лимон вимити, цедру натерти. Вершки збити з ванільним цукром і підмішати до них цедру. Ва
...
Читати далі »
|
Продукти: гарбуз - 200 г, борошно - 3 ст. ложки, молоко - 2 ст. ложки, 1 яйце.
Приготування: Гарбуз очистити і натерти на тертці, додати просіяне борошно, молоко, яйце, сіль і цукор - на смак, перемішати до отримання однорідної маси.
Оладки смажити з обох сторін на розпеченій сковорідці, змащену жиром, до золотистого кольору.
Подавати зі сметаною.
|
Останнім часом ти витрачаєш більше, ніж отримуєш за свою працю? Подумай, як скоротити витрати. Двадцять два способи заощадити на роботі допоможуть тобі. Все-таки це дороге задоволення бути працює жінкою. Одні транспортні витрати чого варті! Плюс витрати на одяг, взуття та косметику... Це тільки домогосподарка цілком може обійтися однією парою джинсів, двома кофточками і декількома тюбиками з кремами. Додай сюди ті товари та послуги, які ти змушена оплачувати в кілька разів дорожче тільки тому, що не вистачає вільного часу.
Погодься, напівфабрикати в магазині коштують набагато дорожче звичайного шматка м'яса з ринку, який спочатку потрібно купити, а потім довго з ним возитися. Та й сам магазин, єдиний в окрузі цілодобовий супермаркет, куди ти встигаєш заскочити після роботи, демократизмом цін не блищить. Робити манікюр та стрижку ти йдеш в салон поруч з офісом, а отже, в центрі міста, де все коштує дорожче.
А мобільний зв'язок?
Якщо подивитися роздруківку дзвінків,
...
Читати далі »
|
Економія домашнього бюджету.
Дорогі дрібниці.
Гасло Уходя, гасите свет! зараз не менш актуальне, ніж десятиліття тому. Як ще зберегти гроші?
Це тільки, здається, що на дрібницях багато не зекономиш. Вимикати світло, виходячи з кімнати, - це не єдиний спосіб зберегти свої гроші. Якщо скласти власну програму економії і виконувати це всією сім'єю, вийде непогана надбавка до зарплати. Зрозуміло, не варто економити на комфорті, сидячи в темній кімнаті і боятися зайвий раз закип'ятити чайник. Але якщо знати міру, все вийде без шкоди для звичного способу життя. Отже, що допоможе зберегти гроші в сімейному бюджеті?
Секрети збереження енергії: прання, готування і кіловати.
Відповідно до статистики сім'я витрачає на оплату електроенергії в середньому 20% від всієї вартості комунальних послуг. Але саме цю статтю витрат можна значно зменшити.
Замість ламп розжарювання використовуй люмінесцентні енергозберігаючі.
Прилади, оснащені святять індикаторами, я
...
Читати далі »
|
Насуваються зимові холоди. Не у всіх квартирах добре працюють системи опалення. Розводити багаття у квартирі не кращий спосіб зігрітися. Уявити заміський будинок, без предмета, який буде обігрівати приміщення, взагалі не можливо. Відключення електроенергії досі поширене в дачних селищах і товариствах. Відчувати себе комфортно у себе вдома, коли на вулиці мороз і завірюха, вам допоможе обігрівач.
Перед покупкою обігрівача необхідно ознайомиться з їх видами, властивостями, технічними характеристиками. У цьому ми вам допоможемо.
Види обігрівачів.
Обігрівачі розрізняються за принципом роботи. Найпоширеніший - електричний обігрівач. Оптимальний варіант для приміщення розміром від 45 до 80 кв. м. Електронагрівачі бувають самих різних розмірів, кольорів і форм. Харчуються від мережі, споживаючи електроенергію, яка, на жаль, все дорожчає.
Електричні обігрівачі діляться на інфрачервоні і конвекторні.
Інфрачервоні електричні обігрівачі. Споживають незначну
...
Читати далі »
|
Правильний догляд за ванною кімнатою полягає й у її обладнанні.
Насадка для душу у ванну клмнату
Використовуйте економічну насадку для душу, яка дозволяє економити до 70 відсотків води, а також спеціальну насадку на кран для аерації води.
Вентиляція у ванній кімнаті
При правильному догляді вентиляція необхідна для витяжки вологого повітря з ванної кімнати. Це дозволяє зменшити кількість алергенів. Також по можливості якомога швидше усувайте різні технічні несправності кранів і душа, висушуйте фіранки для душу після кожного купання, щоб уникнути утворення цвілі.
Підлогове покриття в ванну
Вибирайте такий настил, який не містить токсинів - кадмію і свинцю. Екологічно чистий лінолеум продається в спеціалізованих магазинах і, будучи викинутим, розкладається за допомогою мікроорганізмів. Він, як правило, зроблений з натуральних смол сосни. Також в якості підлогового покриття можна використовувати склоплитки. Вони виглядають дуже вишукано і в той же час
...
Читати далі »
|
З цієї кімнати для нас починається кожного ранку, тут-таки ми приводимо себе в порядок після напруженого трудового дня. Таким чином, для нас дуже важливо раціональний устрій ванної кімнати. Справді, хіба не важливо, наскільки зручно митися, займатися пранням, доглядати за нашою дитиною?
З чого ми почнемо обладнання ванної кімнати, що б створити в ній додаткові зручності і максимум комфорту? Почнемо, мабуть, з раковини. Нині поширена така практика, коли для зберігання туалетного приладдя над умивальником вішають поличку з дзеркалом. Але якщо подумати і зважити усі за і проти, практичніше буде встановлювати на стіні спеціальний шафка. На дверцятах такого шафки з зовнішньої сторони необхідно повісити дзеркало, розмірами з дверцята. Так така шафа буде виконувати одночасно дві функції. У ньому можна зберігати всі речі для вмивання, гоління, догляду за шкірою і волоссям. Цілком імовірно, що такий шафка гармонійно впишеться в загальний малюнок оздоблення ванної кімнати і буде не тіль
...
Читати далі »
|
Для того, щоб вправно управлятися з тістом, готувати смачну випічку і торти, не обов'язково бути професіоналом. Достатньо знати кілька секретів, які допоможуть вам завжди дивувати гостей і близьких смачними стравами.
-Щоб довше зберегти дріжджі, в них треба додати трохи борошна, ретельно просушити, протерти і зберігати в звичайному склянці;
-Щоб заварне тісто не тріскалося при випічці, варто економити масло і змащувати його лише злегка;
-Щоб випічка пропікається рівномірно, не потрібно додавати багато цукру, інакше середина залишиться сирою, а краї підгорять;
-Щоб зробити смачні пряники, потрібно в тісто додати трохи соди, а у воду оцет і лимонну кислоту;
-Додаючи соду в тісто, її необхідно "гасити" оцтом, інакше випічка буде темного кольору з неприємним присмаком;
-Якщо тісто пересолена, потрібно замісити ще трохи зовсім без солі і перемішати обидві частини;
-Щоб тісто піднялося і не зовсім свіжого, замішувати його потрібно в приміщеннях, д
...
Читати далі »
|
|