Наближається Католицьке Різдво і в цей день хочеться порадувати своїх рідних і близьких. Ми пропонуємо рецепт тесту на пироги. Сподіваємося, вам сподобаються, наші рецепти пирогів і пиріжків, і ви зможете, доклавши певних зусиль приготувати їх.
Рибний пиріг.
Для приготування тіста потрібно: 2 яйця, півлітра молока, 50 г дріжджів, 100 г цукру, +100 грам маргарину, борошна стільки скільки буде потрібно.
Начинка: 0,5 кілограма судака, 300 грам рису, 300 г цибулі ріпчастої.
Нарізати рибу тонкими смужками і замаринувати. Потім злегка обсмажити рибу. Відварити рис, нарізати ріпчасту цибулю і обсмажити до золотистого кольору. З інгредієнтів зазначених вище приготувати тісто м'яке. На дві частини його розділити і розкачати. Пласт тіста покласти на деко або форму, змащений маслом. Потім шарами покласти начинку, спочатку рис, потім смажену цибулю і зверху рибу, і закрити другим шаром, краї защипати і змастити яйцем. Випікати пиріг до золотистої скоринки в духовці
...
Читати далі »
|
Лагман - це специфічне азіатське блюдо. По суті це локшина, приготовлена з тягнути тесту. Одні вважають лагман супом, а інші - гарніром, тому що (залежно від рецепту) іноді він має досить густу консистенцію. Ви коли-небудь задавали собі питання-як правильно приготувати лагман? У цій статті ви знайдете відповідь на це питання, а також дізнаєтеся декілька різних рецептів приготування лагмана.
Чузма-лагман
Склад:
Тісто:
1. Борошно-1 кг
2. Яйце-2 шт.
Соус:
1. Баранина-500г
2. Масло-200г
3. Ріпчаста цибуля-2 цибулини
4. Помідори-2 шт.
5. Картопля-4 шт.
6. Капуста-200г
7. Морква-3 шт.
8. Редька-100г
9. Часник-2 шт
10. А також 1 солодкий перець, 1 лавровий лист, чайна ложка меленого червоного перцю, щіпка солі і трохи зелені.
Для початку потрібно замісити тісто (для цього знадобляться борошно і яйця) покласти його в миску і прикрити. Далі
...
Читати далі »
|
Сир це легко перетравлюваних продукт, майже повна засвоюваність. Це робить сир цінним продуктом харчування. Кілька сотень видів сиру відомо, які відрізняються смаковими особливостями один від одного і хімічним складом. Ми пропонуємо вам рецепти приготування страв з сиру, спробуйте їх приготувати, і сподіваємося, що вони вам сподобаються.
Рецепт приготування страви Сирний рулет.
целофановий пакетик маленький зсередини змащуємо маслом рослинним, сир кладемо в нього, зав'язуємо і опускаємо в киплячу воду на 10-15 хвилин, поки не розплавиться сир. Потім сир розплавлений кладемо на стіл і качалкою розгортає корж (на ваш розсуд). Масу отриману скачує рулетом і кладемо в холодильник на дві години. І вже через 2 години ви зможете радувати своїх гостей смачним рулетом.
Сирна закуска.
200 грам сиру натертого на дрібній тертці, порубати чотири крутих яйця, пара ложок майонезу і часник до смаку.
Помідор порізати кружальцями, товщиною близько 7 мм. Перемішати
...
Читати далі »
|
Закінчилися новорічні свята. І після непомірного поглинання їжі хочеться чогось легкого та повітряного. Як в плані калорійності, так і простоти приготування. А щоб урізноманітнити меню, пропонуємо рецепти легких страв різних країн світу.
Салат з томатів у виконанні італійців.
Батьківщина помідорного салату сонячна Італія. Представлення італійців про салаті з томатів дещо відрізняється від нашого. Вони додають до салату білий хліб. Тому для правильного рецепту нам знадобиться неодмінно прісний білий хліб. Також нам не обійтися без стиглих помідорів, великої солодкої цибулини і пряної свіжої зелені. Найкраще підходить базилік і орегано.
Хліб нарезаєтся тонкими скибочками і заливається холодною водою. Хліб повинен набухати протягом півгодини. За цей час нам треба встигнути нарізати часточками чотири томата і викласти в глибокий посуд. Потім додаємо нарізаний півкільцями солодка цибуля і ретельно віджатий хліб. Все це заливається соусом, приготованим так
...
Читати далі »
|
У нашій статті, Як приготувати гарячі страви на кожен день ви дізнаєтесь: як приготувати смачні гарячі страви.
Куряча солянка.
300 г курячої грудинки; 1 копчений окорочок; 100 г вареної ковбаси; 120 г варених нирок; 4-5 картоплин; 2 солоних огірка, 1 морква, 1 цибулина, 50 г маслин без кісточок; 1 лимон; 2-3 столові ложки томатної пасти, олія для РБУУЕТПЧЛХ; сметана і зелень на смак.
Спосіб приготування страви:
З курячої грудинки варимо бульйон. У готовий бульйон додаємо копчений окорочок і варимо його 15-20 хв. М'ясо виймаємо. Цибулю і моркву чистимо, дрібно нарізаємо, на рослинній олії пассіруем з томатною пастою. Додаємо в бульйон разом з нарізаною кубиками картоплею.
Огірки, м'ясо, нирки і ковбасу дрібно нарізаємо і кладемо в бульйон за 5 хв. до готовності картоплі. Потім кришимо трохи маслин і зелень. Перед подачею блюда в кожну тарілку додаємо часточку лимона, 2-3 цілі маслини і ложку сметани.
Осіння ностальгія.
7-8 середніх картоплин;
...
Читати далі »
|
Спробуйте приготувати ці смачні салати, сподіваюся, вони вам сподобаються, вони дуже прості у виготовленні. Ці прості рецепти смачних салатів ви без зусиль зможете приготувати.
Салат Смачно-швидко.
Склад: для салату вам буде потрібно взяти моркву по-корейськи 150-200 грам, банку кукурудзи, 5 відварних яєць, майонез, чіпси.
Салат листковий. Кукурудзи покласти на дно тарілки і по всій тарілки розрівняти. Потім покласти моркву порізану та її промазати всю майонезом. Потім відварені яйця натерти на тертці і також змастити майонезом, а зверху салат прикрасити чіпсами раскрошенную.
Салат Вкусняшечка.
Знадобиться: банка сардин, 3 відварені картоплини,
100 г. твердого сиру, півбанки кукурудзи,
150 крабових паличок, 4-5 варених яєць.
200 грам горошку консервованого, майонез.
Викласти всі інгредієнти шарами, а кожен шар змастити майонезом.
1 шар викласти розім'яті виделкою сардини,
2 шар картопля, тертий на терці,
3 шар к
...
Читати далі »
|
Керол Альт - красуня, супермодель, автор кулінарної книги, гуру Сироїд - поділилася з нами секретом свого успіху.
Канадська модель і актриса Керол Альт в 47 років відчуває себе повною сил. Її параметри 89-60-89 закрутили голову гонщику Айртону Сенні і хокеїсти Олексію Яшину. Перший навчив Керол водити спортивні автомобілі, друге (молодший за неї на 13 років) намагається відучити, турбуючись про її здоров'я. Зберегти прекрасну форму модель здоров'я Керол Альт допомогло "сироїдство".
Як вас годували батьки?
Мама звичайно готувала тушковане м'ясо з локшиною, спагетті, хот-доги, а іноді просто розігрівала заморожені напівфабрикати. До того, як в 19 років я стала моделлю, моя вага був - 75 кілограм. Перед першими зйомками мені сказали скинути 7,5 кілограм за три тижні. Я почала голодувати і швидко досягла бажаного результату.
Голодування якось позначилося на ваше самопочуття?
У 90-х роках у мене був поганий настрій, розлад, головний біль і страшна втома. Щоб
...
Читати далі »
|
Сирники улюблена багатьма страва з дитинства. Сир на Русі називали сиром, звідси і пішла назва сирники. Смачне ласощі наші прапрабабусі готували з кислого. Брали спеціальний горщик, до якого наливали скиснуло молоко, і ставили на гарячу піч. Вийшов сир клали в спеціальний мішок і віджимати сироватку.
Свіжий сир був дуже смачним, але довго не зберігався, навіть в прохолодних льохах. Сир поміщали в піч на 2-3 години, щоб він висох. Потім, його клали у глиняні горщики і заливали олією. Завдяки такій технології, сир міг зберігатися тривалий час.
Дізнатися, як правильно готувати сирники у себе вдома може кожна господиня. Вам знадобляться сир 250 р., 1 яйце, півсклянки борошна (або манної крупи) і столова ложка цукор. Беріть сухий і жирний сир, щоб у готове тісто додавати менше борошна. Якщо ви хочете приготувати більшу кількість сирників, просто підніміть пропорції в 2 рази.
Щоб ваші сирники вийшли ніжними і повітряними, пропустіть сир через сито або м'ясорубку. У м
...
Читати далі »
|
Деякі думають, що готувати це дуже просто, інші вважають, що кулінарну майстерність доступно лише обраним. На самом деле, навчитися готувати може кожен, якщо йти за маленьким хитрощів досвідчених кухарів.
1.Начінаем з простого.
Звичайно, багатьом хочеться вміти приготувати смаженого гусака чи випекти розкішний торт, але якщо ви не робили нічого складніше яєчні, то за складні страви краще не братися з самого початку. Тому треба спочатку набити руку на приготуванні простих страв. Вчіться готувати салати, млинці, які прості гарніри та десерти. Супи, м'ясо, рибу та інші новації відкладіть на потім. Ви навчитеся швидко нарізати продукти, змішувати різні інгредієнти, доводити страви до готовності, пізніше досвід зі складними стравами буде вдаліше.
2.Кухонная начиння.
Крім усього іншого, не варто ігнорувати кухонне приладдя. Всі вони створені для полегшення праці. Лопатки допомагають перемішувати і перевертати продукти в салатниці або на сковороді, кухонні комбайни
...
Читати далі »
|
Час підготовки: 5-6 годин
Час приготування: 30 хв. + 10-12 годин
Порцій: 5-6
1 порція: 1175.5 ккал
білки 38,2 г, жири 106,4 г, вуглеводи - 16,2 г
Продукти:
1 кг сиру
0,5 л жирних вершків
1 склянка цукру
300 г вершкового масла
4 жовтки
ванільний цукор на кінчику ножа
0,5 склянки цукатів різних цветоя
2 ст. л. родзинок
Приготування:
1.Творог (краще нежирний) загорнути в чисту марлю і покласти на 5-6 годин під гніт, щоб видалити зайву вологу. Потім двічі протерти через сито.
2.Отліть частину вершків у невелику миску, додати жовтки, перемішати.
3.Оставшіеся вершки розігріти в сотейнику, не доводячи до кипіння. Збити віночком. Продовжуючи збивати, додати вершки з жовтками і варити на маленькому вогні, поки Сливка не загустеют, 4-5 хв. Зняти з вогню і дати охолонути.
4.Слівочное масло дочиста розтерти з цукром. У протертий сир додати загуснув вершки, масло
...
Читати далі »
|
|