Головна »
2010 »
Березень »
9 » Шоколадно-горіхове печиво
23:18 Шоколадно-горіхове печиво |
Інгредієнти:
2 чашки борошна (237 грам)
1 / 2 чашки какао-порошку
1 ч. л. соди
1 / 2 ч. л. розпушувача
1 / 4 ч. л. солі
6 ст. л. вершкового масла кімнатної температури
1 чашка цукру
2 яйця
1 яєчний білок
1 чашка подрібнених лісових горіхів
170 г подрібненого гірко-солодкого шоколаду
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 190С. Приготуйте деко, застеліть його пергаментним папером.
Змішайте борошно, какао-порошок, розпушувач, сіль і соду. Міксером збийте масло протягом 2 хвилин. Додайте цукор і збивайте на середній швидкості до одержання пишної, легкої маси. Ретельно збиваючи, по одному додайте два яйця. Поступово всипте борошно, змішуючи до отримання однорідної маси.
Додайте шоколад, горіхи і перемішайте дерев'яною ложкою. Умочіть руки в борошно (тісто виходить досить липким) і викладіть тісто на посипану борошном поверхню. Розділіть його навпіл і сформуйте два батони довжиною 30 см.
Викладіть їх на деко і легенько пріплюсніте зверху. Збийте яєчний білок і змастіть батони. Посипте цукром.
Випікати 25 хвилин. Перекладіть батони на обробну дошку і остудіть протягом 25-30 хвилин.
Зменшіть температуру в духовці до 150С. Наріжте батони по діагоналі на скибочки товщиною 2,5 см. Розкладіть скибочки на решітці і випікайте 30 хвилин.
Олександра Соловйова
wlal. ru
|
Категорія: Затишний будинок |
Переглядів: 656 |
Додав: Кротова
| Рейтинг: 0.0/0 |