Відразу зауважимо, що правильно приготувати вуха без кісточок можливо тільки з осетра. Це можливо завдяки особливо осетрових порід риб. У всіх інших випадках, навіть позбавившись від основних кісток, ви все ж не зможете виключити всі дрібні кісточки з юшки повністю. Для початку визначіться, з якої риби готуватиметься ваша вуха однієї породи або декількох. Головне наваристою юшки і неодмінно жовтий колір. Сіра вуха хоч і смачна, але виглядає неапетитно. Кращою традицією вважається зварити подвійну вуха: з великої та дрібної риби. Але можна зважитися й на потрійну. Важливе правило: справжня вуха вариться з хижої риби і ні в якому разі з травоїдної. Винятком можна вважати миня, але і його потрібно використовувати лише як компонент, але не основи. Отже, щоб правильно приготувати вуха бех кісточок, берете щуку або судака близько 1,5 кг вагою. Ідеально, якщо риба у вас свіжа. Якщо ні, то морожена теж зійде. Пам'ятайте, що риба для приготування юшки використовується вся (!) За ... Читати далі » |
Риба, згідно з народним повір'ям, допомагає роботі мозку, і це дійсно так. Морепродукти містять амінокислоту омега-3, що є важливим структурним елементом мозку. Вона навіть передається при розвитку плоду від матері через плаценту, а новонародженої дитини - через грудне молоко. |
Багато людей звикли давати домашнім тваринам сиру рибу. Не хочеться псувати вам апетит, але минтай і багато хто інші морські риби буквально напхані нематодами, гельмінтами та іншою гидотою. Так що радимо господиням, рибку для кішки відварювати, а то ваша улюблениця заразиться і вас потім нагородить будь-якої гидотою. |
Час приготування: 35 хв. ЩО РОБИТИ: |
Купол з полуничного морозива наповнений фісташковим мусом. ДЛЯ муси: |
Біле меню на цілий день пропонує колишній шеф-кухар РИСОВИЙ МОЛОЧНА КАША з чорносливом |
За 21 століття, людство придумало безліч рецептів. У кожної національності своє традиційне блюдо. І кожен кухар по-своєму підходить до приготування різних закусок, салатів, гарячого. Давайте на мить відвідаємо кілька країн з їх рецептами та традиційним частуванням. Азербайджанська кухня. Плов з бараниною, для цієї страви рис і основа плову готується окремо. Рис потрібен довгозерний пропарений, його ретельно промивають, потім замочують на 15 хвилин в теплій воді. Щоб правильно зварити рис, треба дотримуватися правила: воду, треба трохи підсолити, довести до кипіння, потім покласти туди 2 столові ложки вершкового масла, і лише потім засипати туди рис. Пропорція має бути така: 2 частини води і 1 частина рису. Варити рис не закриваючи ємність кришкою, до повного випаровування води. Після цього рис треба полити топленим маслом (3 столові ложки), накрити кришкою і варити до готовності на дуже повільному вогні. Для того, щоб рис був не тільки смачним, але й гарни ... Читати далі » |
Фруктові кекси особливо смачні теплими. Зверніть увагу на температуру духовки на початку випічки. Попередній розігрів духовки особливо важливий для звичайної електричної духовки - в прогрітою духовці тісто добре підійде. Через 10-15 хвилин можете знизити температуру до 160С. |
Ви знаєте хоч одну дитину або навіть дорослого, Хто не любить сирну запіканку, в якій містяться дрібні шматочки фруктів або навіть ягід? Сирна запіканка не тільки дуже смачна, але її ще дуже просто приготувати, витративши на це мінімальну кількість часу сил і грошей, що дуже важливо для всіх господинь. Склад сирної запіканки для дітей: 1. Сир-500 г 2. Цукор-200 г 3. Яйце-3 шт. 4. Сметана-2 ст / л 5. Борошно-3 ст / л 6. Трохи вершкового масла, маленька щіпка соди, і трохи ваніліну. Для того, щоб приготувати сирну запіканку для дітей вам потрібно буде змішати всі інгредієнти, крім вершкове масло. Добре промазати маслом деко або форму для випічки. Далі розподіліть весь сирний склад по деку. Розігрійте духовку до 250С і запікайте суміш приблизно 30-40 хв. Сирна запіканка з родзинками Склад твороженной запіканки з родзинками: 1. Сир-500 г 2. Цукор-3 ст / л 3. Яйце-1 шт. ... Читати далі » |
СМАЧНО, соковитий, ситно і КРАСИВО 1. Помідори надрізати навхрест, опустити на 3-5 с в киплячу воду, відкинути на друшляк або дістати шумівкою, облити холодною водою і зняти шкірку. М'якоть дрібно нарізати. |